Юридическая канцелярия Четверг, 28.03.2024, 19:58
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Литературный клуб » Дискуссионный клуб » История успеха » Історія успіху: Гурт "Відповідь to be..."
Історія успіху: Гурт "Відповідь to be..."
AdvokatessДата: Пятница, 11.09.2009, 22:29 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Друзья
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
Душа народу - це творчі люди. Це інтелігенція: письменники,науковці,музиканти. Але досвід поколінь без гарячого серця та спраги до життя, це як пісня без музики.
Ви скажете,що у нас немає культури, що молодь зазирає на захід,слухає попсові пісні и не вміє думати і що їй треба нав’язувати власну мову і культуру. Але це не так.
По-перше, успіх залежить не від мови, а від таланту.
А по – друге, знайомтеся, український, талановитий, молодий і вкрай несхожий на інші гурт: «Відповідь to be…»

Більшість людей вважає, що в ідею створення музичної групи завжди покладена таємна чи яскрава романтична історія. Що було передумовою виникнення гурту «Відповідь to be…»?

Дмитро (гітара): Насправді ніякої таємничості не було, хіба що трохи романтики... Двоє людей - я і Віталій (вокал), випадково зустрілися у барі де я працював барменом. На той час кожен з нас шукав реалізації в творчому плані та нічого у обох не складалося. А потім вирішили зробити новий музичний проект. І ось вже 4 роки з задоволенням разом працюємо.

Що для вас музика: хобі, професія чи стан душі?

Віталій (вокал): Нам дуже пощастило - ці три пункти об`єдналися для мене в єдине ціле. Зазвичай це дуже рідко зустрічається в музичному житті людини. Хтось обирає музику для заробляння грошей, хтось присвячує їй вільний час, хтось завдяки цьому хоче виглядати "вище" за інших. Але на справді не має різниці. Головне, щоб музика була правдивою, щоб передавала ті почуття, які ідуть від серця, і тоді буде і слава, і заробіток, і моральне задоволення.

Успіх - це ефемерне чи матеріальне поняття? Яким чином ви відчуваєте,що виступ чи пісня має успіх? Щось у погляді фенів, особлива атмосфера зали чи якесь третє відчуття?

Дмитро : Коли стоїш на сцені, дивишся на людей, які прийшли послухати саме тебе, то відчуваєш дуже сильний приплив енергії. Це відчуття не можна пояснити або з чимось порівняти. Або коли записуєш нову пісню, приносиш ії до дому та ставиш коханій людині і бачиш як вона радіє за тебе. Звісно - це успіх, хоча б для себе і на більш вищому рівні ніж матерія

Яка концертна зала допомагає краще встановити контакт з публікою: велика чи маленька? Чи це не має суттєвого значення?

Віталій : Скажу відверто, на великих сценах ми ще не виступали, хоча дуже цього прагнемо, але я вважаю що немає принципової різниці якщо люди розуміють нашу музику. Чи то стадіон, чи то маленький клуб, ми повністю віддаємо себе слухачу.

Як народжується пісня? Це процес суто механічний чи творча юдина завжди знаходиться під впливом космічних коливань?

Дмитро : Наша рушійна сила – це Віталій. Майже всі пісні йдуть від нього, а потім зусиллями музикантів ми робимо повноцінний закінчений твір. Іноді на це потрібно багато часу, іноді пісня зазнає дуже багато змін за час ії створення, а іноді - достатньо почати Віталію співати і ми відразу знаємо що буде далі.
Віталій : Кожна моя пісня несе в собі відповідний зміст. Я пишу тексти в основному на соціальні теми, розбавлені романтикою кохання. Наприклад, пісню «Життя» я написав в період дуже великої втрати. І саме ії одразу відчули всі музиканти, мені навіть непотрібно було пояснювати, що я бачу в цій пісні.

Існує думка,що людина, що знаходиться на службі у муз, повинна бути особою високодуховною? Що вона сприймає світ якось інакше? Які ви у звичайному житті? Чим захоплюєтесь:книжки,музика,спорт?

Віталій : У звичайному житті, я мабуть, взагалі мало чим відрізняюсь від інших людей. Ходжу до церкви, намагаюсь жити по канонам і не жалкую. Люблю виїжджати на природу з друзями, з гуртом. Останні два роки ми з гітаристом любимо кататися на велосипедах, ну і звісно ж музика…
Дмитро : Я вважаю немає різниці чи то людина музикант чи ні, в кожній людині живе творчість, тому погоджусь з Віталієм що ми мало чим відрізняємось від інших людей. Я також люблю природу, люблю своїх друзів, і звичайно музику…

Відомі західні музичні групи на окремому етапі свого життя зверталися по допомогу до професійних менеджерів. Як ви вважаєте, успіх вирішує всі питання чи музиканти повинні створювати музичні шедеври, а менеджери - організовувати матеріальні рамки їхнього існування: гастролі, запис альбомів, фото сесії тощо?

Дмитро : На даному етапі ми маємо людину, яка допомагає нам вести наші справи, за що йому велике спасибі. Безперечно, допомога потрібна, хоча б для того, щоб музиканти не відволікались від творчості і впевнено робили саме свою роботу

Ви співаєте українською, однак в українському шоу-бізі вважають, що це ускладнює процес визнання за межами України? Для кого саме ви співаєте і чому не побоялися обрати саме українську для своєї творчості?

Віталій : На скільки мені відомо українську музику починають знати і поважати у всьому світі. Ми живемо в Україні, то чому маємо співати іншою мовою? Хоча маємо в своєму репертуарі декілька пісень англійською. Я вважаю, що не треба боятися рідної мови, а навпаки давати поштовх нашій молоді любити свою батьківщину.

Чи плануєте вихід альбому і які маєте плани на майбутнє?

Дмитро : Так матеріал на альбом маємо, але не все так просто в фінансовій частині питання. Зараз це дуже дорого коштує, тому шукаємо людей які б зацікавилися нашім гуртом.
Віталій : Найближчим часом плануємо вести активну концертну діяльність. Доречі, найближчий концерт відбудеться 1 жовтня в арт-клубі «Бурбон».

Що допомагає долати труднощі і йти далі,щоб не відбувалось? Ваш девіз існування?

Віталій : Насамперед, для всіх нас, - це підтримка близьких нам людей, які не дивлячись на всі негаразди вірять в нас і всіляко допомагають нам

І наостанок, секрет успіху від групи «Відповідь to be…» і ваші побажання читачам?

Гурт : Секрету не існує, просто залишайтеся гарними людьми, вірте в найкраще, і тоді все буде гаразд і у Вас, і у нас. Дякуємо smile

 
Литературный клуб » Дискуссионный клуб » История успеха » Історія успіху: Гурт "Відповідь to be..."
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Писатель Александр Ковалевский
© Перепечатка материалов сайта "Юридическая канцелярия" в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции. Для интернет-изданий - без ограничений, при обязательном условии указания полного имени адреса нашего ресурса //uyrist.at.ua/ Связь с редакцией - uyrist1@ukr.net Писатель Александр Ковалевский Заработай на своем сайте каталог сайтов Rambler's Top100