Юридическая канцелярия Вторник, 23.04.2024, 18:08
Tag cloud
Статистика
eed7423f99435554
Форма входа
Архив записей
Пользовательского поиска
Персональный сайт Александра Кобизского Украина онлайн Писатель Александр Ковалевский Александр Ковалевский


Главная » 2009 » Сентябрь » 21
Комітет з питань економічної політики рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до Закону "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (щодо припинення провадження у справі про банкрутство).   
 

Законопроектом (реєстр. №3528) пропонується внести зміни до статей 8 та 40 чинного закону, які передбачають відмову у прийнятті заяви про порушення справи про банкрутство або припинення господарським судом провадження у справі про банкрутство, якщо боржником є комунальне підприємство.
На засіданні Комітету зазначалося, що прийняття законопроекту дозволить "уникнути неоднозначного тлумачення судами норм Закону "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту Закону України про внесення змін до Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника аб ... Читать дальше »
Просмотров: 2084 | Добавил: glavred | Дата: 21.09.2009 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024
Писатель Александр Ковалевский
© Перепечатка материалов сайта "Юридическая канцелярия" в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции. Для интернет-изданий - без ограничений, при обязательном условии указания полного имени адреса нашего ресурса //uyrist.at.ua/ Связь с редакцией - uyrist1@ukr.net Писатель Александр Ковалевский Заработай на своем сайте каталог сайтов Rambler's Top100